colofon

hoe deze website tot stand kwam en wie er aan bijdroeg
Een vrouw die samen met een paard in een natuurlijke omgeving loopt, met water op de voorgrond en een brug op de achtergrond
zo kwam de site tot stand

de hoofdrollen

paarden
Verschillende paarden hebben hun gezicht geleend voor deze website: Mira en Dalí, Polly, Caro, Daya, Mats, Sylvie, Modena, Saar en Star. Morele ondersteuning was er van Millie, Patsy en Parmundo.

mensen
De foto’s zijn gemaakt op een mooie nazomerdag door Lisette Kreischer op de paddock paradise van Jaarsveld in Snelrewaard. De teksten in de gids zijn fragmenten uit het nog te verschijnen boek “Een kudde van twee” van Niels Goossens.

Een overzicht van een natuurlijke omgeving met paarden
divers achtergrondmateriaal

bronnen

De tekstfragmenten in de gids zijn gebaseerd op een uitvoerige analyse van meer dan 1.000 wetenschappelijke onderzoeken, terug te vinden in de bronnenlijst (Zotero RDF). De teksten zijn beschikbaar onder de GNU Free Documentation License in combinatie met Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International. Dat betekent dat je de teksten mag gebruiken zolang het niet voor commerciële doeleinden is en je de bron vermeldt.

Behalve de foto’s staat er nog ander beeldmateriaal op de website. Op deze pagina staat een opsomming van de bronnen daarvan.