Field paste (750 g)

Field Paste reinigt en conditioneert de onderkant van de hoef van het paard, waardoor stralen en zolen sterk en gezond blijven.

 29,50

Uitverkocht

Field Paste reinigt en conditioneert de onderkant van de hoef van het paard, waardoor stralen en zolen sterk en gezond blijven.

De ingrediënten ondersteunen de natuurlijke groei van gezond weefsel, vooral wanneer ze goed in het oppervlak van de straal worden gewreven. Field Paste blijft lang zitten en werkt zo tegen schimmels en bacteriën. Voor paarden die veel op een natte ondergrond staan beschermt het hoef en straal, omdat het voorkomt dat bijvoorbeeld urine in contact met de hoef komt op de delen waar Field Paste is aangebracht. De actieve stoffen helpen ook om het hoef- en straalweefsel te versterken zonder bijtend of schadelijk te zijn.

Dankzij de dikke, pasta-achtige consistentie blijft Field Paste langer in de diepe groeven van de hoef zitten dan dunnere oplossingen.

Natuurlijke kleimix
Een mix van kleisoorten om onzuiverheden uit de zool en straal te trekken en Field Paste zijn unieke consistentie te geven.

Natuurlijke mineralen
Krachtige maar milde verbindingen om het juiste microbioom op de hoef te ondersteunen en hoornweefsel te voeden.

Honing
Honing vanwege zijn vele gunstige eigenschappen en om de consistentie van het product te verbeteren.

Essentiële oliën
Zeer effectieve essentiële oliën die helpen verzwakte structuren te versterken, het gebied reinigen en diep doordringen in de structuur van de hoef.

Hoe zorg ik er voor dat Field Paste aan de zool blijft plakken?
Zorg ervoor dat de hoef schoon en droog is, en wrijf een dunne laag Field Paste goed in de zool. Hoe meer je aanbrengt, hoe groter de kans dat het in één keer loskomt.

Kan ik Field Paste op de huid gebruiken?
Field Paste is bedoeld voor gebruik op de hoef en de straal. We raden af ​​het elders te gebruiken om irritatie te voorkomen.

Moet ik handschoenen dragen bij het aanbrengen van Field Paste?
Handschoenen zijn niet nodig voor persoonlijke bescherming (maar was na gebruik wel je handen), maar het is een goed idee om ze te dragen om je handen schoon te houden, omdat Field Paste behoorlijk plakkerig is.

Mijn paard staat zowel binnen als buiten, welk product moet ik gebruiken?
Het hangt er echt vanaf of u de voorkeur geeft aan de consistentie van een product dat u kunt schilderen (Sole Paint) of smeren (Field Paste). Field Paste is iets krachtiger, maar het is waarschijnlijker dat strooisel eraan blijft plakken. Als u twijfelt, raden we meestal een dunne laag Field Paste aan omdat het iets krachtiger is.

× Contact via WhatsApp