Kruidendoos 3 liter

Duurzame, volledig recyclebare kartonnen opbergdoos voor je kruiden, met een stevige magneetsluiting waardoor je de doos goed kunt afsluiten.

Afmetingen: 23 cm x 23 cm x 11 cm
Materiaal: Gerecycled karton en zwart kraftpapier

 5,00

Uitverkocht

Kruidendoos 3 liter

Als we kruiden naar je opsturen, dan gebruiken we papieren zakken. Want zit jij nog te wachten op nog zo’n plastic emmertje? En een schepje krijg je er gratis bij, maar alleen als je dat bij je bestelling aangeeft. Ook beter voor onze omgeving. Maar hoe bewaar je jouw kruiden het beste? In ieder geval niet in glas. Als je kruiden in glas bewaart, dan loop je het risico dat er (zon)licht bij komt. Daardoor gaan je kruiden veel minder lang mee. Eigenlijk is het dus best raar dat je in de supermarkt kruiden voor door je gerechten vaak in een glazen potje koopt. Het meest duurzaam is opslag in blik of papier. Gebruik daarom bijvoorbeeld onze kruidendoos 3 liter.

De kruidendoos 3 liter is een duurzame, volledig recyclebare kartonnen opbergdoos voor je kruiden, met een stevige magneetsluiting waardoor je de doos goed kunt afsluiten. Afhankelijk van het type kruid kun je er tussen de 200 en 500 gram kruiden in opbergen. Je kunt de doos eenvoudig openen en hebt dan direct toegang tot je kruiden.

Afmetingen: 23 cm x 23 cm x 11 cm
Materiaal: Gerecycled karton en zwart kraftpapier, met magneetsluiting

Vitasteed verkoopt verschillende duurzame opbergproducten voor je kruiden, vitaminen en mineralen.

× Contact via WhatsApp