All in One Natural Grooming Spray

Als het grootste en meest absorberende orgaan in het lichaam van je paard, is het belangrijk wat je op de huid van je paard aanbrengt. De All-In-One Grooming Spray heeft met natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten die meer doen dan je paard alleen maar laten glanzen, en die zacht zijn voor zelfs de meest gevoelige huid. Speciaal geformuleerd om alle sporen van vuil te verwijderen, terwijl het hydrateert, insecten afweert, schimmels en bacteriën doodt, de haargroei bevordert, de huid verzacht en je paard een verfrissende, schone geur geeft – het is de enige verzorgingsspray die je in je borsteldoos nodig hebt!

 21,95

Uitverkocht

All in One Natural grooming spray tegen regenrot

De All in One Natural Grooming Spray tegen regenrot van Purvida Healthy Horse is een veelzijdig verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor paarden om hun vacht, manen en staart gezond, schoon en glanzend te houden. Deze spray is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en heeft als doel de gezondheid van de huid en vacht van het paard te bevorderen, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of kunstmatige toevoegingen.

Belangrijke kenmerken van de All In One Natural Grooming Spray

  1. Natuurlijke ingrediënten
    De spray bevat natuurlijke ingrediënten zoals plantaardige oliën en kruidenextracten. Dit maakt het veilig voor dagelijks gebruik, zelfs op gevoelige huidtypes of voor paarden die gevoelig zijn voor allergieën.
  2. Verzorging van huid en vacht
    De spray hydrateert en voedt de huid en vacht van het paard. Dit zorgt ervoor dat de vacht zacht, glanzend en gezond blijft. Daarnaast helpt het bij het voorkomen van klitten in de manen en staart, wat het borstelen gemakkelijker maakt.
  3. Bescherming tegen omgevingsfactoren
    De natuurlijke oliën in de spray kunnen helpen de vacht te beschermen tegen stof, vuil en andere omgevingsfactoren. Dit helpt de vacht schoon te houden en geeft een langdurige glans.
  4. Klit- en stofwerend
    De spray heeft een klit- en stofwerende werking, wat betekent dat het helpt om vuil en stof op afstand te houden en klitten te voorkomen. Dit is vooral handig voor paarden die vaak in stoffige of modderige omgevingen staan.
  5. Huidverzachtend
    De natuurlijke ingrediënten hebben ook een verzachtend effect op de huid. Dit kan helpen bij het kalmeren van geïrriteerde huid en het bevorderen van de natuurlijke genezing van kleine wondjes of insectenbeten.

Toepassing

Je kunt de spray direct op de vacht, manen en staart van het paard aanbrengen. Je gebruikt het voor dagelijks onderhoud of als onderdeel van een uitgebreide verzorgingsroutine, bijvoorbeeld vóór wedstrijden of shows om de vacht er op zijn best uit te laten zien. Omdat de spray vrij is van schadelijke chemicaliën, is het veilig voor langdurig en frequent gebruik.

Voordelen

De spray is eenvoudig te gebruiken en kan zonder spoelen worden aangebracht. Door de volledig natuurlijke samenstelling is het product daarnaast veilig voor paarden met een gevoelige huid of allergieën. Het is ook geschikt voor het verbeteren van de algehele conditie van de vacht, het elimineren van klitten, en het beschermen van de huid tegen irritaties.

Kokosolie: helpt de huid te reinigen, te verzorgen en te hydrateren, waardoor je moeiteloos vuil en roos kunt wegborstelen.
Plantaardige Glycerine: een natuurlijk hypoallergeen en antibacterieel middel dat diepe hydratatie biedt en helpt bij het voorkomen van huidirritaties.
Toverhazelaar: verstrakt de huid, help bij een snellere genezing van kleine wondjes, helpt bij het verlichten van zonnebrand, helpt bij de vermindering van zwelling door insectenbeten en helpt de geïrriteerde of geschaafde huid te kalmeren.
Cederhout Essentiële Olie: de schimmelwerende en antibacteriële eigenschappen helpen bij het genezen van aandoeningen zoals regenschurft, mok en modderkoorts. Het is ook een zeer effectief natuurlijk insectenwerend middel dat veilig vliegen, muggen, knutten, teken, dazen en andere bijtende insecten afweert.
Zoete Sinaasappel Essentiële Olie: gebruikt voor zijn kalmerende effect op geest en lichaam, waardoor je paard ontspannen en gefocust blijft.

Elke verpakking van de natuurlijke verzorgingsspray voor paarden bevat een flesje van 60ml. concentraat en een lege Purvida Healthy Horse sprayfles van 500ml. Giet eenvoudigweg het flesje concentraat in de sprayfles, vul aan met water en geniet! Gebruik dagelijks om de huid gehydrateerd, schoon en beschermd te houden.

Heb je je eerste fles op? Bestel dan een navulling. Zo haal je het maximale uit je sprayfles en besparen we op plastic!

× Contact via WhatsApp