Roll On liniment

Dit 100% natuurlijke product helpt bij het verminderen van pijn en ontsteking, Purvida Healthy Horse’s Roll-On Relief, gebruikt ingrediënten zoals magnesium, MSM en chondroïtine om spierspanning te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren, genezing te bevorderen en de spier in zijn normale rustlengte terug te brengen. Ontwikkeld door de bekende pijnexpert Dr. Chris Oswald met klinisch bewezen resultaten voor mensen, zodat je zeker weet dat je het beste voor je paard krijgt, op een natuurlijke manier. De roll-on applicator maakt het heel eenvoudig om aan te brengen op de benen, rug, nek en schouders van je paard voor en na het rijden. Het beste van alles is dat de heldere formule GEEN plakkerige resten achterlaat, waardoor het perfect is voor het behandelen van pijnlijke spieren en verrekte pezen, paarden met een koude rug, artritis of spatten.

 35,95

Uitverkocht

Roll On Liniment

De Roll On Liniment van Purvida Healthy Horse is een handig, natuurlijk product dat speciaal is ontworpen om de spieren en gewrichten van paarden te ondersteunen. Het wordt vaak gebruikt na inspanning of training om pijn en stijfheid te verlichten. De roll-on applicatie zorgt ervoor dat het makkelijk is om het product op specifieke gebieden aan te brengen, zonder gedoe of verspilling.

Belangrijke kenmerken van de Roll On Liniment

  1. Natuurlijke ingrediënten
    Het liniment is gemaakt met een mix van natuurlijke ingrediënten, zoals kruidenextracten en essentiële oliën, die een kalmerende en verkoelende werking hebben op de spieren en gewrichten van het paard.
  2. Verzachtende werking
    Dit product biedt directe verlichting bij vermoeide of stijve spieren, vooral na intensieve arbeid, training of wedstrijden. Het kan helpen om de doorbloeding te bevorderen, wat het herstelproces versnelt en pijn vermindert.
  3. Roll-on applicator
    Dankzij de roll-on applicatie is het eenvoudig om het liniment op te brengen op moeilijk bereikbare of gevoelige plekken. Dit maakt het ook handiger om in een gecontroleerde hoeveelheid toe te passen, zonder dat het product aan de handen komt.
  4. Veilig voor dagelijks gebruik
    Omdat het gemaakt is van natuurlijke ingrediënten, is het veilig voor dagelijks gebruik, zelfs op paarden met een gevoelige huid. Het kan helpen bij langdurig gebruik om spanning en ongemak te verminderen.

Toepassing

Je kunt het product op verschillende manieren gebruiken:

  • Na inspanning voor het koelen en verzachten van spieren en gewrichten na training of wedstrijden.
  • Bij stijfheid of pijn om pijnlijke plekken te behandelen en het herstel te bevorderen.
  • Regelmatig gebruik kan helpen om spierpijn en stijfheid te voorkomen, vooral bij sportpaarden die veel inspanning leveren.

Voordelen

  • Door het handige roll-on formaat is het makkelijk aan te brengen en daardoor eenvoudig en hygiënisch in gebruik.
  • De natuurlijke ingrediënten bieden een snel werkend, verkoelend effect en helpen de spieren sneller te ontspannen.
  • Roll On Liniment is vrij van agressieve chemicaliën, waardoor het veilig is voor paarden met een gevoelige huid.

× Contact via WhatsApp