Ear Balm

Ear Balm van Red Horse Products is een verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen en kalmeren van irritaties in de oren van paarden. Dit product is bedoeld om ongemakken te verlichten en de algehele gezondheid van de oren te bevorderen, vooral in situaties waarin paarden last hebben van jeuk, schuren, of ontstekingen in het oorgebied.

 9,95

3 op voorraad

Product Description

Ear Balm van Red Horse Products is een verzorgingsproduct dat speciaal is ontwikkeld voor het behandelen en kalmeren van irritaties in de oren van paarden. Dit product is bedoeld om ongemakken te verlichten en de algehele gezondheid van de oren te bevorderen, vooral in situaties waarin paarden last hebben van jeuk, schuren, of ontstekingen in het oorgebied. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en toepassingen van Ear Balm:

Natuurlijke ingrediënten

Ear Balm bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten die bekend staan om hun verzachtende en antiseptische eigenschappen. Deze ingrediënten helpen de oren van paarden gezond te houden, zonder agressieve chemicaliën of kunstmatige toevoegingen.

Kalmerend en jeukstillend

Dit product is ontworpen om jeuk en irritatie in de oren te verminderen. Dat maakt het ideaal voor paarden die last hebben van seizoensgebonden allergieën, insectenbeten, of huidirritaties veroorzaakt door schuren. De kalmerende werking helpt voorkomen dat paarden hun oren gaan schuren, wat verdere schade kan voorkomen.

Antibacteriële en schimmeldodende werking

De ingrediënten in Ear Balm hebben ook antibacteriële en schimmeldodende eigenschappen. Hierdoor is het product effectief in het bestrijden van infecties in het oor. Dit is belangrijk bij paarden die gevoelig zijn voor oorontstekingen door vocht, vuil, of insectenbeten.

Beschermend laagje

Ear Balm vormt daarnaast een beschermend laagje op de huid van het oor. Dat helpt om vuil en vocht buiten te houden, terwijl het de huid ondersteunt bij het genezingsproces. Dit laagje helpt ook om het gevoelige weefsel te beschermen tegen verdere irritatie door insecten of omgevingsfactoren.

Zachte textuur

Het product heeft bovendien een zachte, gemakkelijk aan te brengen textuur die ervoor zorgt dat het comfortabel is voor paarden tijdens het aanbrengen. Dit maakt het geschikt voor regelmatige toepassingen, zonder dat het ongemak veroorzaakt.

Geschikt voor gevoelige huid

Ear Balm is mild en geschikt voor gebruik op de gevoelige huid van het oor, waardoor het veilig is voor paarden die vatbaar zijn voor allergische reacties of huidirritaties. Het product bevat geen agressieve stoffen die de huid kunnen uitdrogen of irriteren.

Toepassingen

Ear Balm kan ten slotte gebruikt worden bij paarden die last hebben van jeukende oren, insectenbeten, droge huid, of lichte oorontstekingen. Het kan ook preventief worden aangebracht om de huid in de oren te verzorgen en gezond te houden, vooral in warme of vochtige periodes wanneer oorproblemen vaker voorkomen.

Gebruiksaanwijzing

Masseer de balm zachtjes in de oren van het paard, waarbij je zorgvuldig omgaat met gevoelige plekken. Regelmatig gebruik kan helpen om de oren gezond en vrij van irritaties te houden.

× Contact via WhatsApp