Bronchial liksteen

De multivitamine bronchial minerale liksteen bevat naast natuurlijke etherische oliën van munt en eucalyptus ook mineralen, sporenelementen en vitaminen om ademhalingsproblemen te verzachten en te verlichten. Vooral bij koud en nat weer hebben veel paarden last van ademhalingsproblemen en kan het immuunsysteem verzwakt zijn. Juist dan kan de multivitamine bronchial liksteen met zijn speciale combinatie van ingrediënten helpen. De etherische oliën van munt en eucalyptus kunnen slijmoplossend werken, verlichting van de luchtwegen bieden en zo een verzachtende werking hebben.

De rijke combinatie van mineralen, sporenelementen en vitaminen versterken het immuunsysteem. Daarom is de multivitamine bronchial minerale liksteen bij uitstek geschikt om het ademhalingssysteem en het welzijn van het paard op een natuurlijke manier te ondersteunen. De liksteen is gebaseerd op food-grade Middellandse Zeezout met natuurlijk jodium.

 11,00

3 op voorraad

De bronchial liksteen voor paarden van Imima bevat naast natuurlijke etherische oliën van munt en eucalyptus ook mineralen, sporenelementen en vitaminen om ademhalingsproblemen te verzachten en te verlichten. Vooral bij koud en nat weer hebben veel paarden last van ademhalingsproblemen en kan het immuunsysteem verzwakt zijn. Juist dan kan de multivitamine bronchial liksteen met zijn speciale combinatie van ingrediënten helpen. De etherische oliën van munt en eucalyptus kunnen slijmoplossend werken, verlichting van de luchtwegen bieden en zo een verzachtende werking hebben.

De rijke combinatie van mineralen, sporenelementen en vitaminen versterken het immuunsysteem. Daarom is de bronchial liksteen voor paarden bij uitstek geschikt om het ademhalingssysteem en het welzijn van het paard op een natuurlijke manier te ondersteunen. De liksteen is gebaseerd op food-grade Middellandse Zeezout met natuurlijk jodium.

Effecten en voordelen

  • Verlichting van de luchtwegen
  • Helpt slijm los te maken
  • Versterkt het immuunsysteem
  • Ondersteunt de gezondheid en verbetert de fysieke vitaliteit
  • Geschikt voor permanente voeding

Waarom een liksteen?

Een liksteen is goed voor paarden omdat het een handige manier is om essentiële mineralen en sporenelementen aan te vullen die niet altijd voldoende in hun dagelijkse voeding aanwezig zijn. Mineralen zoals natrium, kalium, magnesium, en calcium ondersteunen onder andere de spierfunctie, zenuwstelsel en botgezondheid. Paarden zweten veel, vooral tijdens het trainen of warm weer, en verliezen daarbij veel mineralen. Een liksteen biedt hen de mogelijkheid om hun zout- en mineralenbalans op natuurlijke wijze te herstellen.

Bekijk ook de andere likstenen in ons assortiment.

Samenstelling
natriumchloride, calciumcarbonaat, magnesiumoxide, dicalciumfosfaat, etherische oliën van munt en eucalyptus, melasse (0,3%)

Analytische ingrediënten
36,9% natrium (Na), 1,03% calcium (Ca), 0,35% magnesium (Mg), 0,27% fosfor

Additieven / kg:
930mg ijzer (sulfaatmonohydraat (II)) (3b103), 273mg mangaan-II-oxide (3b502), 145mg zink (oxide) (3b603), 60mg jodium (gecoat gegranuleerd calciumjodaat watervrij) (3b203), 25mg kobalt (gecoat gegranuleerd kobalt (II) carbonaat) (3b304), 7,5mg selenium (gecoat gegranuleerd natriumseleniet) (3b802), 15.000 IE Vitamine Α (3a672a), 2.500 IE Vitamine D3 (3a671), 21,3 IE Vitamine E (3a700)

× Contact via WhatsApp